Bejelentés


EB 2008 Elkezdőddött a foci eb!!!!!!!!!!!!!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Egy kis ismertető az eb-ről

A 2008-as labdarúgó Európa-bajnokságnak két ország ad otthont: Ausztria és Svájc. A tornát június 7-től június 29-ig rendezik meg a két közép-európai országban. A rendező országok labdarúgó csapatai automatikusan bejutnak a bajnokságra, tehát nem kell selejtezőt játszaniuk. Érdekesség, hogy az osztrák labdarúgó-válogatottnak a 2008-as torna lesz az első EB, melyen részt vesz, hiszen ennek a válogatottnak nem sikerült még kvalifikálnia az európai labdarúgás legnevesebb eseményére. A két nevező országon kívül még 14 csapat vesz részt a bajnokságon. A selejtezők 2006 szeptemberében kezdődtek el.
Szlogen

Az EUROPASS, az EB hivatalos labdájaA 2008 Európa-bajnokság szlogenjét 2007. január 24-én választották ki: Számíts érzelmekre!

Az UEFA főigazgatója, Lars-Christer Olsson kijelentette: "Ez a szlogen röviden kifejezi azt, mit ad ez az EB: az érzelem minden formáját – örömöt, csalódást, megkönnyebbülést vagy óriási feszültséget – egészen az utolsó sípszóig."[3]

Labda
A 2008-as Európa-bajnokság hivatalos labdáját, az Europass-t 2007. december 2-án, a záró szakasz csoportjainak beosztási ceremóniáján mutatták be. A labdát az Adidas tervezte.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!